Friday, June 4, 2010

[Важно] Благотворителна изложба в Борисовата градина

Изложба в Борисовата, на езерото с лилиите
На 05 и 06 ти Юни (събота и неделя) ВСИЧКИ ЗАЕДНО ще направим поредното събитие, посветено на каузата да помогнем на Боян.
За да се случи това, ще е необходима помощта на всеки от нас. Помислете за всяка форма на изкуство, която можете да дарите. От всякакъв визуален арт – рисунки, картини, скици, фотографии, графити, принтове на всякакъв дигитален арт, плакати, комикси и въобще, кой с каквото се е занимавал. Всичко, което може да се продаде .

Освен това, всичко, което би превърнало изложбата в Събитие. Пърформанси, работилници, спортове, забавления и всичко, което не ми идва на ума и не би ми дошло. Въобще, да се раздадем.
Мястото, с което разполагаме е огромно и е перфектно за целта (само се молим за хубаво време, което от сега не можем да предвидим).
Всички знаем колко хора има там през уикенда, което означава, че ако с общи усилия го направим добре, ще съберем огромна (и не само финансова) подкрепа за Боян.

Относно изложбата:
Целта е да съберем много работи, да ги експонираме с минимални инвестиции, да ги видят максимално много хора и да ги продадем всичките
Затова най-добре е всеки, които иска да дари творбите си, да ги приведе във вид, удобен за логаритмуване. Всеки сам да избере какво и колко да предостави, в какъв формат и на каква продажна цена. Остава само едно условие. За да има някакво единно представяне и за да можем лесно да експонираме работите, нека бъдат с паспарту и гръб. Ясно е, че това ще ви затрудни, но, моля ви, направете това усилие, знете защо. Ако не ви се удава с ножа, готови паспартута може да си купите от повечето книжарници/магазин за художнически материали. Например в София около Шипка 6 или в Слънчоглед.

Работите вече се събират в един апартамент, точно до борисовата (квартирата на Стоян Нинов – 0899762807 и Калоян Вълев - 0884110544)

Можете да се обръщате за всичко (без дребни сексуални услуги към
Надя Велева 0899967750 nadiaveleva@gmail.com

На стената ще публикуваме дата, час и място (не че мястото не е ясно) за срещи всяка седмица.
За инфо, обсъждане на идеи и събиране на работи.

И да не забравите да кажете на всички !
http://boyan2010.eu/
Благодарим!

No comments:

Post a Comment