Saturday, November 14, 2009

[NEWS] Golf & Mike и Mighty Mouth обединяват сили!



Корейското рап-дуо Mighty Mouth и Тайландското поп-дуо Golf-Mike съединяват сили в колаборация. Според 101 Agency, Mighty Mouth били поканени лично от Голф и Майк и тяхната агенция G"MM' Grammy (най-голямата entertainment агенция в Тайланд), да запишат joint албум. Новият албум ще съдържа предишни хитове на GМ и MM, както и две нови песни, които групите записали заедно. Докато корейците ще почакат чак до януари догодина, за да чуят албума, Тайланд ще може да го направи онлайн точно след 2 дни (на 16ти ноември). Промоциите за албума започват още днес, с концерта на Голф и Майк в Тайланд, но и двете групи ще пътуват back and forth, за да промотират, както в едната, така и в другата страна. Тве талантливи групи и само една сцена!

Очаквайте демо версии на 2те песни много скоро!

EDIT: Всъщност, дори по-скоро, отколкото си мислех. Голф и Майк вече ни tease-ват с демо версия на една от песните, която можете да чуете само тук и само сега! XD (благодарение на twitter)


Golf-Mike feat. Mighty Mouth - No matter ♪


Enjoy! ^.^

ПП: Тъй-като тайландската музика не е особено популярна у нас (всъщност, изобщо не е ), съм решила да ви представям по един изпълнител от thai поп и рок сцената съвсем скоро, в специална рубрика. Дано да ви хареса! ^_^

[NEWS] Yamato Nadeshiko Shichihenge drama! Oh yeah!

ADeLL
on August 27, 2007 at 3:04 pm

ВЪПРОСЧЕ: Този уишлист е нещата които искаш да излязат на дорамка или аниме или Ямато Надешико Шичи Хенге ще излиза на Дорама!!!?!??!?!?!?!

Aerin
on August 27, 2007 at 4:10 pm

Това са си samo моите съкровени желания (някои от тях бавно, но славно се сбъдват (за което съм супер щастлива)). За жалост, няма драма за Ямато Надешико все още, ама аз правя заклинания всяка вечер и много много скоро ще ни я сервират …

(yeah, some sunny day, maybe …^_^)

Yeah, този слънчев ден дойде! ^___^
В 18ти брой на списание "Kodansha' Bessatsu Friend"(където се публикуват отделни глави от мангата, от самото й стартиране през 2000та година), бе обявено, че тв драма сериал, базиран на творбата на Хаякава Томоко "The Wallflower" (както е известна в Америка), ще види бял свят през януари, 2010!

Friday, November 13, 2009

[DRAMA] AISHITERU~KAIYO

アイシテル
Една история за любовта и опрощението


Прошката е мисловният духовен и емоционален акт на освобождаване от чувства като гняв, раздразнение и негодувание, насочени към друг човек, заради сторени от него нежелани действия или нанесени обиди.”

Това е обяснението на термина в уикипедия. Просто е, наистина. Но как човек да намери покой в прошката, когато е изгубил най-ценното си „съкровище”?
Обичта и прошката вървят ръка за ръка. Заедно, те могат да победят болката и да помогнат на хората да си възвърнат изчезналата надежда и отнетата свобода.

Sunday, November 8, 2009

[ANIME] МАГЬОСНИКЪТ ХАЯО МИЯЗАКИ

宮崎 駿
“Нужни са ми само лист хартия и молив.”



Хаяо Миязаки е един от най-известните и уважавани режисьори в историята на съвременната анимация.
Независимо дали ще се представя като режисьор, сценарист или художник в дадена история, филмите, които той прави, винаги носят магията на необикновеното. Те имат силата да приковават вниманието на малки и големи навсякъде по света. Творбите му са изпълнени с фантазия и живот, каквито не могат да се видят другаде . Във всяка от тях е представен по един малък свят, в който съжителстват странни и любопитни персонажи. Историите, разказани от този истински майстор в своята област, отвеждат зрителите на причудливи места, изпълнени с магия и красота. И както малката Алиса, без да подозира, се озовава в Страната на чудесата, така и публиката, гледайки тези шедьорви, има възможността да прекара няколко часа в един паралелен свят, изпъстрен с много приключения и мъдрост.