Saturday, November 14, 2009

[NEWS] Golf & Mike и Mighty Mouth обединяват сили!



Корейското рап-дуо Mighty Mouth и Тайландското поп-дуо Golf-Mike съединяват сили в колаборация. Според 101 Agency, Mighty Mouth били поканени лично от Голф и Майк и тяхната агенция G"MM' Grammy (най-голямата entertainment агенция в Тайланд), да запишат joint албум. Новият албум ще съдържа предишни хитове на GМ и MM, както и две нови песни, които групите записали заедно. Докато корейците ще почакат чак до януари догодина, за да чуят албума, Тайланд ще може да го направи онлайн точно след 2 дни (на 16ти ноември). Промоциите за албума започват още днес, с концерта на Голф и Майк в Тайланд, но и двете групи ще пътуват back and forth, за да промотират, както в едната, така и в другата страна. Тве талантливи групи и само една сцена!

Очаквайте демо версии на 2те песни много скоро!

EDIT: Всъщност, дори по-скоро, отколкото си мислех. Голф и Майк вече ни tease-ват с демо версия на една от песните, която можете да чуете само тук и само сега! XD (благодарение на twitter)


Golf-Mike feat. Mighty Mouth - No matter ♪


Enjoy! ^.^

ПП: Тъй-като тайландската музика не е особено популярна у нас (всъщност, изобщо не е ), съм решила да ви представям по един изпълнител от thai поп и рок сцената съвсем скоро, в специална рубрика. Дано да ви хареса! ^_^

No comments:

Post a Comment