Thursday, February 4, 2010

[NEWS] The graduates

Son Dong-woon (BEAST), Jung Jinwoon (2AM) и Younha днес завършиха училище!
축하합니다
Честито!
Церемонията в училището на Jung Jinwoon (2AM) се е проведе в 10 часа тази сутрин. На нея е присъствал още един член на групата, Changmin, който е отишъл за морална подкрепа на малкия си dongsaeng.
Jinwoon е казал, че бъдещите му планове включват актьорски изяви и затова се е записал във Film and Theater Department на Daejin University. Учебната му година започва от март. Seulong от 2AM също посещава този университет.
По това време, още едно "бебе" от популярна група (mangnae: най-млад член на дадена формация), Son Dong-woon от BEAST, присъства на церемонията по завършването на своя клас в Hanyoung High School, Сеул. С него са били още няколко имена от групата: Yoon Du-joon, Yong Jun-hyung, Chang Hyun-seung и Yang Yo-seob.
21 годишната Younha завърши училище, след като през 2004г. тя беше прекъснала своето обучение, поради музикалния си дебют в Япония. Нейното училище, Heekyung High School, е решило да я награди с почетна диплома.
Други два известни таланта, Sulli от f(x) и Jae-jin от F.T Island, също завършват училище тези дни, но няма да могат да присъстват на церемониите, поради ангажиментите на групите им в чужбина. f(x) са в Китай, а F.T Island имат концерт в Тайланд.

No comments:

Post a Comment