Thursday, December 17, 2009

[NEWS] Как вървят приготовленията за Yamato nadeshiko и Shinsengumi Peacemaker?

Yamato nadeshiko

Какво става на снимачната площадка на Ямато Надешико?
Интервюта с участниците от мястото на снимките. Sunako, kowaiii!

Shinsengumi Peacemaker

Докато чаках да се появят всички имена, които ще участват в драмата, открих, че те вече са станали известни и дори са публикувани на сайта на продукцията. Предизвикателството, което се откри пред мен, ме накара да отделя време, за да разгадая превода на канджитата и да разбера, кои са хората, получили шанса да участват в тази екранизация. Ето и крайният резултат.
Освен Кента, Юта, Томо, Араки (на него му стана навик да играе злодеи, тъй като има блестящ капацитет за подобни роли) и Юске Изаки, останалите актьори са:

☆ Shinya Taniuchi (Lead) е в ролята на Хиджиката
Дебютна драма за Шиния. Тъй като, до момента, той не е имал дълга коса, още не мога да си го представя в ролята на Хиджиката. Но, от друга страна, се радвам, че ще участва. След Камачи, групата му изгуби тренинг по отношение на киното.
☆ Yasuomi Sano - Todo Heisuke
Това си е цяло завръщане, след Кралската битка и Азуми.
☆ Naruki Matsukawa - Shinpachi Nagakura
Изглежда ми подхоящ, само трябва да променят цвета на косата му.
☆ Tetsu Sakakibara (Shinsengumi Rian band) - Susumu Yamazaki
Тук, вече, действително се затрудних и поисках помощ от JoJo, за да разгадаем, кой се крие зад лицето на Сусуму. Стига да запазят черната му коса, това дете също може да покрие образа.
☆ Ryuji Kamiyama (Run&Gun)- Keisuke Yamanami
Някой се е сетил да извади Run&Gun от забвение, въпреки, че Рюджи ми се струва малък за тази роля. Можеше да пасне на друг персонаж. Но нищо. И без това, този образ стои малко статичен в анимето. Рюджи  трябва да го раздвижи повече.
☆ Shouzou Endou - Isami Kondo
☆ Wakizaki Tomohito - Miyabi Teizou
☆ Fumi Takizawa - Saya
☆ Nakashima Airi - Akesato
☆ Shuhei Nomura - Kitamura Suzu
Сузу е доста интересен образ. Отношенията между него и Тетсу много приличат на тези между Рьома Ечизен и Кинтаро Тоуяма. И двамата са на една възраст, имат буен нрав, съперничат си, но в същото време могат да се превърнат в истински приятели. Аз точно поради тази причина виждах Кидо Юя в лицето на Тетсу.
Всички шинсенгумита, използвани в разказа, са реално съществували, исторически лица.

Отново ми се губят две имена от анимето: Сайто Хаджиме и Рьома Сакамото.

No comments:

Post a Comment