Saturday, November 28, 2009

[ACTORS] Daniel Henney - разбивачът на женски сърца!! ♥




 Преди близо месец, бях твърдо решена да пиша за г-н Хени, Даниел Хени ... но после си дадох сметка, че за да пиша за някой, който процентно сигурно пада под нулата...т.е. като известност, поне в Бг (шегувам се, сигурно поне 10% може и да има XD)... най-малкото, трябва да има повод за това. Реших, че поводът ще е 30тият рожден ден на г-н Womanizer XD. Вероятно, някои от вас ще се зачудят (както вече и го направиха :wink @ limon4elo/salsuri:) защо от близо стотината други известни азиатци, ще започна рубриката (понеже смятам да е нещо като рубрика ;D) с него. Истината е само една, и тя е, че съм заклет фен (ако мога така да се изразя) на half-bloodnationality-то. XD Така че,  някой ден очаквайте постове,  посветени на Dustin Nguyen, Kristin Kreuk, Brian Tee, Justin Chon, George Nozuka и брат му и т.н,  и т.н. XD

Thursday, November 26, 2009

[SPECIAL FEATURE] Mnet Asian Music Awards 2009 Part I

На 21ви ноември се проведоха наградите на медийната компания Mnet, след големите бойкоти, пропаганди, спорове и какви ли не още драми, ала koreano style. XD



Вероятно, повечето от вас вече са го гледали, но за тези, които не са (че то има ли такива, изобщо?!), ще пресъздадем атмосферата на събитието.. или поне ще се опитаме .. всъщност, ще проследим събитието, по наш си начин, и то без да очакваме никаква награда. XD Шегата настрана, да започваме вече, че и без това е дълго (цели 5+ часа!)


가자!! ♪♪

Започваме с "червения килим", понеже с това се започва по официалните сбирки събития! И ние бяхме там... ето какво видяхме (;p) :

Wednesday, November 25, 2009

[SPECIAL FEATURE] Предстоящи премиери – Япония (Част I)

Предстоящи филмови заглавия до края на 2009г.



Започваме с филм, който беше показан на Кинофестивала в Локарно тази година, а официалната му премиера се състоя на 14 ноември, но освен нея, ще има още една премиерна прожекция на 28 ноември.